Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yerel Hedef İletişim Becerileri Düzey 1 Etkinlikleri

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetlerinin planlanmasında temel alınmak üzere İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2021-2022 eğitim öğretim yılı için İletişim Becerileri konusu yerel hedef olarak belirlenmiştir. Bu bağlamda yerel hedef olan İletişim Becerileri konusunun eğitim kurumlarında planlı, standart ve sürdürülebilir olarak sunulması amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Şubesi tarafından oluşturulan komisyon marifetiyle okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademesinde eğitim gören öğrenci ve velileri ile öğretmenler için eğitim içerikleri hazırlanmıştır.

29.11.2021 279

İletişim Becerileri Düzey 1 etkinlik içerikleri için tıklayınız.

meb_iys_dosyalar/34/17/231198/dosyalar/2021_11/29143735_ILETISIM-BECERILERI-YEREL-HEDEF-ETKINLIKLERI.pdf