Merkezi Sınavlarda Görev Alacak Öğretmenlere Yönelik “Sınav Tedbiri Uygulamaları” Konulu Seminer Çalışması Gerçekleştirildi

Sınavla öğrenci alacak orta öğretim kurumlarına ilişkin merkezi sınavlarda özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerin bulunduğu salonlarda görevlendirilen öğretmenlerin farkındalıklarının arttırılması ve alınan tedbirlerin uygulanmasında yaşanabilecek sorunların önlenmesine ve oluşabilecek mağduriyetlerin önüne geçmeye yönelik olarak;“Sınav Tedbiri Uygulamaları” başlıklı seminer çalışması kurumumuz Özel Eğitim Hizmetleri Bölümü başkanı Merve YAKAR tarafından 2 Mayıs 2024 Perşembe günü Sarıyer Halk Eğitimi Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

02.05.2024 35

Sınav Tedbiri Uygulamaları Bilgilendirme Sunumuna Ulaşmak İçin Tıklayınız.

02-05-202402-05-202402-05-2024