PDR Olmayan Okullarımızın İdarecilerine Yönelik Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Toplantısı Düzenlendi

14.08.2020 tarihinde yayınlanan Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yönetmeliği gereğince rehber öğretmen/psikolojik danışmanı bulunmayan eğitim kurumlarında genel ve yerel hedeflere ilişkin çalışmaların rehberlik ve araştırma merkezlerinin koordinatörlüğünde yütülmesi gerektiği belirtilmektedir.

Bu kapsamda kurumumuz tarafından; ilçemiz rehber öğretmen/psikolojik danışman normu bulunmayan okullarımızın idarecilerine yönelik 19.10.2023 tarihinde Hatemoğlu Ortaokulu konferans salonunda rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri toplantısı düzenlenmiştir.

29.10.2023 92

Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürümüz Sayın Kerem AKKAYA'nın da katıldığı toplantıda kurum müdürümüz Sayın Mustafa TOPRAK ve kurum uzmanlarımız tarafından; ilçemiz okullarında yürütülecek rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri ile ilgili planlamaların yapılarak,koordinasyonun sağlanması amacıyla gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

29-10-202329-10-202329-10-202329-10-2023