MEB, Özellikle LGS ve YKS' ye Hazırlanan Öğrenciler İçin Sınıf Rehberlik Programlarını Destekleyici ve Kariyer Danışmanlığı El Kitapları Hazırladı

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), depremden etkilenen öğrenciler başta olmak üzere özellikle LGS ve YKS'ye hazırlanan öğrencilerin sınıf rehberlik programlarını ve kariyer gelişimlerini desteklemek için psikoeğitim programları ve Kariyer Psikolojik Danışmanlığı El Kitabı yayımlandı.

28.03.2023 188

MEB, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)'ye hazırlanan öğrenciler ile depremden etkilenen öğrenciler başta olmak üzere, ortaokul ve lisedeki tüm öğrenciler için kariyer planlama ve rehberlik programlarını destekleme kitapları hazırladı.

Kitaplara ulaşmak için tıklayınız.

Kaynak: https://orgm.meb.gov.tr/www/mebozelliklelgsveyksyehazirlananogrencilericinsinifrehberlikprogramlarinidestekleyicivekariyerdanismanligielkitaplarihazirladi/icerik/2321