''Kadına Yönelik Şiddete Hayır'' Konulu Broşür ve Dökümanlar Yayımlandı

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi İl Eylem Planı kapsamında okul ve kurumlarımızda, konu ile ilgili farkındalığı artırarak şiddet döngüsünün önüne geçebilmek amacıyla; veli, öğretmen ve öğrencilerimize yönelik çeşitli çalışmalar yürütülmektedir.

Bu kapsamda kurumumuz tarafından Kadına Yönelik Şiddete Hayır konulu broşür ve bültenler yayımlanmıştır.

Ayrıca İç İşleri Bakanlığı tarafından kadına yönelik şiddetle mücadele çalışmaları doğrultusunda uygulanan Kadın Acil Destek Uygulaması-KADES ve Kadına El Kal-Ka-Maz projeleri hakkında farkındalığı artırıcı ve bilgilendirici video, afiş ve broşürler hazırlanmıştır.

26.02.2024 148

Kurumumuz tarafından hazırlanan Kadına Yönelik Şiddete Hayır konulu broşüre ulaşmak için tıklayınız.

Kurumumuz tarafından hazırlanan Şiddet konulu bültene ulaşmak için tıklayınız.

Kadına El Kal-Ka-Maz Broşürüne ulaşmak için tıklayınız.

Kadın Acil Destek Uygulaması-KADES broşürüne ulaşmak için tıklayınız.

Kadına El Kal-Ka-Maz Projesi videosuna ulaşmak için tıklayınız.

26-02-202426-02-202426-02-202423-11-202223-11-2022