İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bağımlılıkla Mücadele İl Eylem Planı

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bağımlılıkla Mücadele İl Eylem Planı

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Uyuşturucu Kullanımı ve Bağımlılıkla Mücadele İl Eylem Planı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan 2014/20 sayılı genelge kapsamında 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE( Davranışsal Bağımlılıklar-Kimyasal Bağımlılıklar ) İL EYLEM PLANI hazırlanmıştır. 

Bu eylem planı okullar tarafından içselleştirilerek, Okul Rehberlik Çalışma Programı ile uyumlu olacak şekilde, okulun ihtiyaçlarına göre "Eğitim Ortamlarında Uyuşturucu Kullanımı ve Bağımlılık İle Mücadele Okul Eylem Planı" haline dönüştürülecektir.

 

03.10.2022 1311

Gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin raporlar rehberlik öğretmenleri tarafından iki ayda bir, okul idaresi tarafından yılda 3 kez olmak üzere rehberlik.istmem.com üzerinden doldurulacaktır. Raporların zamanında doldurulmasından okul idaresi sorumludur.

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE( Davranışsal Bağımlılıklar-Kimyasal Bağımlılıklar ) İL EYLEM PLANINA ulaşmak için tıklayınız.

Kaynak: https://istanbul.meb.gov.tr/