İlk Atama Yoluyla İlçemizde Görevlerine Başlayan Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanlara Yönelik Oryantasyon Programı Düzenlendi

İlçemiz resmi okullarına İlk Atama yoluyla ataması yapılan Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanlara yönelik; kurumumuz tarafından 18.10.2023 Çarşamba günü Sarıyer Rehberlik ve Araştırma Merkezinde oryantasyon programı düzenlenmiştir.

29.10.2023 95

Düzenlenen programda görevlerine yeni başlayan meslektaşlarımızın rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri ile özel eğitim hizmetleri kapsamında okullarında yürütmesi gereken çalışmalar, dikkat etmeleri gereken hususlar ve karşılaştıkları çeşitli durumlarda neler yapmaları gerektiğinin yanısıra rehberlik ve araştırma merkezinin işleyişi ve merkeze öğrenci yönlendirme süreçleri hakkında bilgiler verilmiştir.

İlçemiz okullarında görevine yeni başlayan tüm meslektaşlarımıza hoşgeldiniz diyor ve görevlerinde başarılar diliyoruz.