Özel Gereksinimli Öğrencilerde Psikolojik Sağlamlık Konulu Seminer Katılım Bilgileri

"3 Aralık Dünya Engelliler Günü" kapsamında kurumumuz Özel Eğitim Hizmetleri Bölümü organizasyonu ile ilçemiz Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanları ve Özel Eğitim Öğretmenlerine yönelik; Uzman Psikolojik Danışman Songül ÇAVDAR tarafından 05.12.2023 Salı günü saat 15.00’da "Özel Gereksinimli Öğrencilerde Psikolojik Sağlamlık" konulu çevrimiçi seminer düzenlenecektir.

04.12.2023 329

Seminer, Microsoft Teams Uygulaması Üzerinden Yapılacaktır.

Seminere Katılmak İçin;

Cep Telefonundan Bağlanacaksanız Microsoft teams Uygulamasını Telefonunuza  İndiriniz.

Bilgisayardan Bağlanacaksanız Google Chrome, Explorer yada Herhangi Bir Tarayıcıyla Verdiğimiz Linkle Bağlanabilirsiniz.

Seminere "Ad SOYAD - Okul Adı" şeklinde giriş yapınız.

---------------------------------------

Seminer Linki