''Okul Çağı Sorunlarına Sistematik Yaklaşım'' Konulu PDR Mesleki Gelişim Eğitimi Başvuru Formu

Sarıyer Ram ve Beşiktaş Ram işbirliği ve Atlas Üniversitesi sponsorluğunda, 19 Nisan 2021 tarihinde 10.00-15.00 saatleri arasında ilçemiz resmi ve özel okullarında görevli rehber öğretmen/psikolojik danışmanlara yönelik Dr. Nevin DÖLEK tarafından ''Okul Çağı Sorunlarına Sistematik Yaklaşım'' konulu çevrimiçi eğitim düzenlecektir.

Programa ilçemiz dışında görev yapan meslektaşlarımızın yanı sıra, psikoloji ve pdr alan mezunu ve öğrencileri de başvuru yapabilir. Öncelik resmi ve özel okullarda görev yapan rehber öğretmen/psikolojik danışmanlara verilecektir.

Eğitim programına giriş linkleri ve katılım belgeleri, başvuru formunda belirtmiş olduğunuz iletişim kanalları üzerinden eğitim günü öncesinde tarafınıza iletilecektir.

Eğitim Programına Başvuru Formunu Doldurmak İçin Tıklayınız.

14.04.2021 1517

14-04-2021