İlçemiz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı BİLSEM Genel Yetenek Ön Değerlendirme Uygulaması Sarıyer-Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu İlkokulu'nda Yapılacaktır

Sarıyer ilçesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı BİLSEM Genel Yetenek grup tarama-ön değerlendirme uygulaması Sarıyer-Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu İlkokulu'nda yapılacaktır.

Öğrencilerin giriş belgelerinde yazılı olan uygulama gününde ve uygulama saatinden en az 30 dakika öncesinde uygulama merkezi olan Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu İlkokulu'nda hazır bulunmaları gerekmektedir. Uygulama grup halinde gerçekleştirilecek olup, geç kalan öğrenciler uygulamaya alınamayacaktır.

16.03.2022 3113

-Öğrencilerin uygulamaya fotoğraflı giriş belgesi ve kimlik kartı/nüfus cüzdanı veya pasaport ile gelmesi zorunludur.

-Uygulama kağıt-kalem kullanılarak gerçekleştirilecek olup, öğrencilerin yanlarında 2 adet kurşun kalem, silgi ve kalemtraş bulundurmaları gerekmektedir.

-Uygulama Merkezi olan Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu İlkokulu Sarıyer Orman Bölge Müdürlüğü'nün içerisinde bulunmaktadır ve giriş kapısından 15 dk. yürüme mesafesindedir.

Bilsem Tanılama ve Yerleştirme sürecine ait kılavuza ulaşmak için tıklayınız.

Uygulama Merkezi Olan Prof Ali Kemal Yiğitoğlu İlkokulu web sitesi için tıklayınız.

Prof Ali Kemal Yiğitoğlu İlkokulu konum bilgisi için tıklayınız.

Lütfen Aşağıdaki Görselde Bulunan Açıklamaları Dikkatli Bir Şekilde Okuyunuz!!!

16-03-2022