2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışman Normu Olmayan Okullar İçin Örnek Yıllık Programlar ve İl Eylem Planları

Örnek yıllık rehberlik programı ve il eylem planlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

04.10.2022 746

Anaokulları için örnek rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri yıllık programı için tıklayınız.

İlkokullar için örnek rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri yıllık programı için tıklayınız.

Ortaokullar için örnek rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri yıllık programı için tıklayınız.

Örnek Bağımlılıkla Mücadele Okul Eylem Planı için tıklayınız.

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE( Davranışsal Bağımlılıklar-Kimyasal Bağımlılıklar ) İL EYLEM PLANINA ulaşmak için tıklayınız.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Risk Arttırıcı Faktörlere Karşı Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi İl Eylem Planına ulaşmak için tıklayınız.